Kjøp boka

Kjernemodellen sertifiseringskurs

Kjernemodellen er en praktisk og effektiv metode for å forenkle, forankre og få framdrift i digitale prosjekter. På dette kurset  lærer du deg absolutt alt du trenger å vite for å ta metoden i bruk i egen organisasjon. 

Første skritt til sertifisering er å gjennomføre grunnkurset Kom i gang med kjernemodellen. Datoer for de øvrige modulene kommer snart.

Meld deg på grunnkurset her

Dette er kjernemodellen

Kjernemodellen er en praktisk og tverrfaglig tilnærming til å lage bedre innhold, produkter og tjenester. Metoden er testet og finpusset gjennom et hundretalls prosjekter de siste 15 årene, og har vist seg å fungere på tvers av bransjer, sektorer og fagområder.

Les mer på kjernemodellen.no

Kjøp boka om kjernemodellen

Modulene i kurset

Kursledere

Kursledere er Are Gjertin Urkegjerde Halland og Mona Sverrbo Halland.

Sagt av kursdeltakere

Thomas Gauperaa

Seniorkonsulent,
Egde Consulting

"Et engasjerende og lærerikt kurs over tre dager der du får dybdeforståelse av kjernemodellen gjennom teori, diskusjoner, eksempler og praktiske øvelser."

Trine Smestad

Nettredaktør, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, UiO

"Veldig konkret og nyttig kurs for alle som jobber med innhold på nett, og trenger et verktøy for å prioritere innhold og forankre prosess."

Elisabeth Heidenstrøm

Digital markedsfører,
Northern Beat

"Utrolig nyttig kurs med masse praktiske eksempler som gjør det enkelt å ta i bruk kjernemodellen med en eneste gang. Gleder meg til å teste det ut på egne prosjekter!"

Anders Hakstun

UX- og informasjonsstrateg,
Bouvet

"Jeg anbefaler alle som jobber med nettsider å lære kjernemodellen."

Linn Hustad

Seniordesigner,
Gnist Design

"Kjernemodellen bør alle som jobber med digitale utviklingsprosjekter lære seg å praktisere. Et virkelig matnyttig kurs om en resultatfokusert modell!"

 

Jarle Stokland

Nettredaktør,
NVE

"Utrolig inspirerende å få presentert kjernemodellen og dens muligheter fra selve kilden. Også fint å få tilpassede råd til min organisasjon om hvordan vi kan bruke modellen videre."

Spørsmål og svar

Meld deg på nyheisbrevet for å få beskjed om når neste kurs blir satt opp

Få beskjed om neste kurs

OBS! Maks 10 deltakere!
Dette er fordi vi setter av god tid til å dykke ned i kvar enkelt deltakar sine konkrete prosjekter og problemstillingar.  Hvis det blir fullt så er det først til mølla som gjelder.